-

Kapcsolat

Agromix Kft.

Cím: 1068 Budapest 6. ker.,
Lövölde tér 4.
Telefon:
+36-30-933-0979
+36-30-949-8226
E-mail:
info@agromix.hu
agromixmj@gmail.com


Intelligens otthonok

Házimozi, video és audio rendszerHázimozi, video és audio rendszer

 

Az intelligens házban természetes igény a kiváló minőségű zenehallgatás, a rádiócsatornák közötti váltás, a rendelkezésre álló tv-adások kiosztása, a beépített házimozi működtetése, a DVD-re rögzített filmek, pen drive-on rendelkezésre álló fényképek és egyéb video anyagok kényelmes megtekintése.

A rendszeren belül rendelkezésre állnak azok az elemek, melyek ezeket az igényeket a zeneszerveren keresztül maradéktalanul kielégítik. Ki kell választani a megfelelő hangforrásokat, erősítőket és csatlakozókat, multimédiás interfészeket, meghajtókat, PC-csatlakozásokat, ki kell jelölni a hálózatban részt vevő LAN-felületeket, beépíteni a megfelelő hangszórókat és tartozékokat, és csatlakoztatni kell a ház intelligens rendszerére, ezután minden az érintőképernyős eszközök utasításai szerint működik.

A konyhában az egyéb kezelőelemek közé építhető az azonos megjelenésű hangszóró, amely anélkül sugároz zenét vagy híreket, hogy elhelyezése gondot jelentene. Elérhetők falra vagy gipszkartonba szerelhető változatok. Az erősítők is beilleszthetők a szerelvénysorba, így a megjelenésük összhangban maradhat a többi szerelvénnyel.

Rendszerünk alkalmas a vetítő és vászon mozgatásának a vezérlésére. A projektor kívánság szerint ollós vagy sodronyos emelőrendszerrel kerülhet a kívánt pozícióba. A szükséges pontosságot drive és inkrementális jeladó alkalmazásával érjük el. A vászon beállításához frekvenciaváltót használunk.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, ide kattintva lépjen kapcsolatba velünk.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Agromix Kft. - Magyar