-

Kapcsolat

Agromix Kft.

Cím: 1068 Budapest 6. ker.,
Lövölde tér 4.
Telefon:
+36-30-933-0979
+36-30-949-8226
E-mail:
info@agromix.hu
agromixmj@gmail.com


Intelligens otthonok

Kaputelefon (audio és video)Kaputelefon (audio és video)

 

Az intelligens otthonhoz tartozik a kaputelefon is. Ez lehet audio vagy video, a egy vagy több kültéri egység igény szerinti beltéri egységgel. Kivitele lehet dekoratív vagy vandálbiztos (rozsdamentes).

A beltéri egység audio kivitelben lehet kézi beszélővel szerelt vagy anélküli. Video kivitel esetén a rendszer tartozéka a színes monitor, amelyen a kültéri egység kameraképe jelenik meg. Mindkét rendszer lehetőséget nyújt több kültéri és beltéri egység felszerelésére is, megteremtve a „konferenciabeszélgetés” lehetőségét. Mire lehet ez jó? Készen van az ebéd, mindenkinek szólni kellene. Irány az emelet, a garázs vagy a ház egyéb helyisége? Nem. Ott a kaputelefon, konferencia üzemmód, és egy értesítés után már mindenki a terített asztal mellett ülhet. Mennyivel könnyebb így!

Izgalmas film megy a tévében, mindenki ezt nézi. Csöngetnek. Vajon ki lehet? Fel kell állni és beengedni a váratlan vendéget? Nem – nem szükséges. Csak egy kattintás a kezelőn, és a bebocsátásra váró személy képe megjelenhet a képernyő kiválasztott sarkán, kép a képben. Még egy kattintás, és a látogató előtt már nyitva is az ajtó. Mindezt az IP-rendszer teszi lehetővé.

Nyaralni utazott a család, a ház takarékos üzemmódban van. Megszólal a kaputelefon, váratlanul ismerős érkezik. Mi legyen? A ház intelligens rendszerén át a távolból ez is kezelhető. Okos telefonunkon vagy hordozható számítógépünkön a ház video kaputelefon-rendszerével úgy beszélgethetünk az érkezővel, mintha valóban otthon lennénk. Megbeszélhetjük a következő találkozónk időpontját, vagy a várt ismerőst beengedhetjük a házba, kijelölhetjük a mozgásterét, a „felébresztett” házban szállást biztosíthatunk számára. Anélkül, hogy otthon lennénk.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, ide kattintva lépjen kapcsolatba velünk.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Agromix Kft. - Magyar