-

Kapcsolat

Agromix Kft.

Cím: 1068 Budapest 6. ker.,
Lövölde tér 4.
Telefon:
+36-30-933-0979
+36-30-949-8226
E-mail:
info@agromix.hu
agromixmj@gmail.com


Intelligens otthonok

Redőny, zsalu, árnyékoló, napellenző, szalagfüggöny vezérléseRedőny, zsalu, árnyékoló, napellenző, szalagfüggöny vezérlése

 

Házában, lakásában a jó közérzetet és a megfelelő hőmérsékletet a felszerelt árnyékolók, függönyök is szolgálják. Ezek helyes beállítása – különösen, ha több szinten kerültek felszerelésre – sok odafigyelést és fáradságot igényel. Ezt is rábízhatja az intelligens házvezérlésre. A közvetlen, egyedi mozgatást, beállítást a falikapcsolókkal végezheti, de segítségére lehet a távirányító és a kezelőpanel. Még ennél is nagyobb kényelmet nyújt, ha a napellenző mozgatását, a szalagfüggöny vagy a zsalu lamelláinak állítását a felügyeleti rendszer érzékelőire bízza. Így az előre beállított értékeknek és a napsütés mértékének megfelelően szabályozható az árnyékolás, ezáltal csökkentve vagy megelőzve a ház túlmelegedését. Megvilágítás-érzékeléssel vagy időprogram alkalmazásával a redőnyök éppen akkor ereszkednek le vagy húzódnak fel, ahogy azt Ön szereti, és biztosítják a belső terekben az ideális közérzetet. De mindez csak a kényelem.

Képzelje el, hogy rövid időre távozik, és a meteorológia előrejelzését figyelembe véve a házat félig felhúzott redőnnyel, nyitott napellenzővel hagyta ott. Váratlanul azonban jön a vihar! Hazarohan, de már elkésett. A vihar már kárt okozott, a napellenző elszakadt. Ezt is elkerülheti, ha a működtetést a ház intelligens rendszerére bízza. A beépíthető időjárás-állomás érzékeli a szelet, a vihart, a napellenzőt a szélsebesség szerint behúzza, a redőnyöket felhúzza, a zsalukat behúzza, és elvégez minden olyan feladatot, mely az Ön távollétében szükséges lehet. A vihar elmúltával a szélsebesség mértékének figyelembe vételével képes mindent eredeti pozícióba visszaállítani, és a család ismét a világos, napsütéses házba érkezik anélkül, hogy a berendezések kárt szenvedtek volna.

A megfelelő zsalumozgatás, redőnyállítás és a beépített klíma működése a megfelelő hőháztartás biztosítása érdekében összehangolható, ezáltal jelentős energiát takaríthat meg. Háza, lakása tájolása szerint az automatika akár frontonként a napsütés erejének figyelembe vételével állíthatja be az árnyékolókat, mozgathatja a redőnyöket, optimalizálhatja a belső hőmérsékletet és a megfelelő megvilágítást, biztosíthatja a jó közérzetet. Mindez hosszabb távon jelentősen kíméli pénztárcáját.

Természetesen rendszerét úgy is programozhatja, hogy éjszakára vagy a házból hosszabb időre távozásakor az összes redőnyt egyetlen gombnyomással leengedi, evvel egyszerűen és hatékonyan növelheti a behatolás elleni védelmet. Ugyanezt elérheti egy nem kívánt behatoláskor is, akár a riasztórendszer közvetlen parancsára, akár egy Ön által a rendszernek küldött elektronikus utasításra is.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, ide kattintva lépjen kapcsolatba velünk.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Agromix Kft. - Magyar