-

Kapcsolat

Agromix Kft.

Cím: 1068 Budapest 6. ker.,
Lövölde tér 4.
Telefon:
+36-30-933-0979
+36-30-949-8226
E-mail:
info@agromix.hu
agromixmj@gmail.com


Szolgáltatásaink

Folyamatmegjelenítő berendezések programkészítéseFolyamatmegjelenítő berendezések programkészítése

 

Társaságunk vállalja a legkülönbözőbb ipari technológiák számítógépre alapozott folyamatmegjelenítését. A folyamatmegjelenítéshez a „Vision-X9 Professional” alapszoftvert használjuk. Az általunk készített felhasználói szoftver biztosítja az adott technológia kiterjedése szerint egy vagy több monitoron a folyamatok adott időpillanatban érvényes állapotának megjelenítését, az egyes gépek vagy elemek üzemállapotának kijelzését, melyet a megrendelő igénye szerint animálással és/vagy színváltozással, a mért érték számszerű és az adott technológiai elemben elhelyezett bárdiagramos megjelenítésével teszünk egyértelműen és könnyen értelmezhetővé. A számítógép képernyőjén a technológiailag szükséges helyeken – például frekvenciaváltóval szerelt gépeknél, mérlegeknél stb. – a kezelő számára értékállító mezők elhelyezésével biztosítjuk a teljesítmény meghatározásának a lehetőségét. Ezekben elhelyezzük a pillanatnyilag érvényes parancsérték és a beállítási igény szerinti lépésnagysággal működő állítógombokat.

Több szakaszból álló technológiai folyamatoknál az egyes szakaszok önálló indítás, leállítás, üzemmód-választás, állapotjelzés, készenlét, nyugtázás, hibatörlés, egyedi terepi hangjelzés és minden egyéb, az adott folyamatnál szükséges kezelői beavatkozás lehetőségét biztosítjuk, ezek állapotait, állapotváltozásait folyamatosan megjelenítjük. Az egyes technológiai szakaszoknál a forrás- és/vagy célkijelölést a technológiai előírások szerint valósítjuk meg.

Az elkészített felhasználói szoftver lehetőséget nyújt a megrendelő által meghatározott, egyedi hozzáférési és beavatkozási szinteket, egyéni jelszavakat tartalmazó beléptető rendszer kialakítására.

A szoftver alkalmas trendképzésre. A trendek megjeleníthetők akár előre definiált képeken, akár a kezelő által elvégezhető válogatás szerint. A mintavételezés gyakorisága, az ablakhossz (a képen egyszerre megjelenő mintaszám) és a teljes trendhossz (összesen tárolt minták száma) szabadon választható.

A szoftver az egyes változókhoz előre beállított értékek változásáról automatikus eseménynaplót készít, ebben a tárolt adatok megjelenési módja a felhasználó igénye szerint szűrhető, csoportosítható. A naplóban tárolt adatok megadott szempontok szerint összeállítva, grafikus formában is megjeleníthetők, ennek segítségével az azonos jellegű események, hibák azonosítása kezelőbarát, gyors és egyszerű. A kiválasztott eseményekhez hangjelzés is rendelhető. Az utolsó esemény a képernyő alsó sorában megjeleníthető, így erről a kezelő azonnali tájékoztatást kap.

A szoftver egyedi karbantartási napló készítésére is alkalmas. A strukturált géplista elkészítése és megfelelő kitöltése után a szoftver az aktuális karbantartási feladatok (például olaj- vagy csapágycsere) elvégzésére figyelmeztet, nyilvántartja a kezelő által a gépekhez rendelt üzeneteket (például a javítás kezdeti és várható befejezési ideje, javítást végző adatai stb.) és minden, a kezelő által megfelelően rögzített adatot, evvel segíti a kezelőt aktuális feladatainak optimális elvégzésében.

A folyamatmegjelenítési feladatokhoz kapcsolódóan a felhasználó kívánsága szerinti egyedi adatgyűjtési és adatbázis-kezelési feladatok elvégzését is vállaljuk. Ennek keretében a felhasználói igények szerint készítjük el a napi, heti, havi, éves vagy a felhasználó által megadott gyakoriságú kimutatás-készítő rendszert. Az elkészített adatbázisban tárolt adatok az előre megadott szempontok szerint visszakereshetők, gyűjthetők, csoportosíthatók, ezekből megfelelő nyomtatványok készíthetők.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, ide kattintva lépjen kapcsolatba velünk.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Agromix Kft. - Magyar