-

Kapcsolat

Agromix Kft.

Cím: 1068 Budapest 6. ker.,
Lövölde tér 4.
Telefon:
+36-30-933-0979
+36-30-949-8226
E-mail:
info@agromix.hu
agromixmj@gmail.com


Szolgáltatásaink

Villamos tervek készítéseVillamos tervek készítése

 

Társaságunk minden villamos tervet számítógépes tervezőrendszerrel készít. A rendszer előnye, hogy alkalmas ipari és magáncélú, korszerű villamos tervdokumentációk hiba nélküli összeállítására. A tervező feladata a megfelelő kapcsolási rajz elkészítése, a többi kapcsolódó tervlapot a számítógépes rendszer képes előállítani. A kész dokumentáció tartalmazza – a teljesség igénye nélkül – projektorientáltan az alábbi tervfejezeteket: fedlap, tartalomjegyzék, folyamatábra, kapcsolási rajz, elosztó-elrendezés, sorkapocsléc-lista, sorkapocsterv, kábellista, kábelösszefüggés, tételes anyaglista, rendelési jegyzék, műszaki leírás, tervezői nyilatkozat stb.

A tervezési feladatokat az Európai Unióban leginkább használt Eplan Elektric P8 professzionális programmal végezzük. A tervek megvalósítását könnyíti, hogy gyártói adatbázisokból dolgozunk.

Vállaljuk ipari, mezőgazdasági létesítmények villamos tervezését, társasházak, családi házak és lakások hagyományos és 21. századi intelligenciával ellátott villamos kiviteli tervkészítését, ezekhez áramszolgáltatói engedélyes részek tervezését és ügyintézését. Igény esetén napelemes rendszereket létesítését is megtervezzük és engedélyeztetjük.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, ide kattintva lépjen kapcsolatba velünk.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Agromix Kft. - Magyar